Головна  →  Новини  →  10 серпня 2021

Патрульні КП «Муніципальна охорона» Департаменту муніципальної безпеки КМДА підсумували роботу за минулий тиждень

Патрульні КП «Муніципальна охорона» Департаменту муніципальної безпеки КМДА підсумували роботу за минулий тиждень
У період із 2 по 8 серпня 2021 року патрульні КП «Муніципальна охорона» Департаменту муніципальної безпеки КМДА щодоби забезпечували послуги охорони об’єктів комунальної та інших форм власності.
На добовому чергуванні у середньому перебувало 90 працівників:
• патрулювання по місту: від 30 до 35 охоронців;
• охорона медичних закладів: від 30 до 32 охоронців;
• зелені зони (парки та сквери) – від 27 до 29 охоронців.
На об’єктах охорони виявлено:
• людей у стані алкогольного сп’яніння – 8 (двічі це відбулося в парку «Наталка», проведено профілактичні бесіди);
• з ознаками наркотичного сп’яніння – 2 (проведено профілактичні бесіди);
• з підозрою на здійснення правопорушення – 6 (двічі це повторилося на Контрактовій площі, проведено профілактичні бесіди, повідомлено працівників Національної поліції).
Деякі події в деталях
- Затримано злодія зі спільником на території Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги: наряду «Муніципальної охорони» повідомили про крадіжку ноутбука у пацієнта в лікарні. Злочинців оперативно виявили, далі на місці події працювали слідчі (5.08.2021).
- Знайдено загублену дитину на прохання матері. Близько 11 години 6 серпня до наряду в парку «Наталка» надійшло повідомлення про зникнення дитини. Спільно з мамою відшукали хлопчика. Нагадуємо батькам: стежте за своїми дітьми!
- Затримано нападника, який спричинив ножове поранення неповнолітньому. Екіпаж групи швидкого реагування до приїзду поліції утримував зловмисника під наглядом, був змушений захищати його від справедливого гніву друзів потерпілого. Неповнолітнього з проникаючим ножовим пораненням госпіталізувано, щодо нападника проводяться слідчі дії.
Перейти до спискуВерсiя для друку