Головна  →  Новини  →  24 серпня 2021

Рятувальники «Київської служби порятунку» зняли з верхівки столичного Північного мосту двох хлопців, один з яких підліток.

Рятувальники «Київської служби порятунку» зняли з верхівки столичного Північного мосту двох хлопців, один з яких підліток.
   Сьогодні о 15:30 на гарячу лінію оперативного чергового комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) "Київська служба порятунку" надійшло повідомлення від ГУ Національної поліції в Києві про невідомих, що лізуть на опору Північного мосту по вантах. Нагадаємо, що висота мосту 119 метрів.
   Столичні рятувальники оперативно прибули за вказаною адресою, відкрили технологічний вхід, аби вивести порушників, котрі перебували в одному з пілонів Північного мосту, на висоті 60 метрів.
   Порушниками виявилися двоє – юнак 19 років та неповнолітній 15 років. За словами хлопців, вони полізли на опору фотографуватися.
   Рятувальники провели з ними профілактичну бесіду та передали представникам ГУ Національної поліції в Києві.
   КАРС «Київська служба порятунку» та Департмент муніціпальної безпеки КМДА закликає батьків бути уважнішими до своїх дітей, а підлітків та юнаків — не намагатися заради розваги та яскравих кадрів ризикувати життям! Адже наслідки можуть бути трагічними.
Перейти до спискуВерсiя для друку