Головна  →  Новини  →  9 вересня 2021

Врятовано людину: КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідували пожежу на вул.Садовій

Врятовано людину: КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідували пожежу на вул.Садовій

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідували пожежу та її наслідки у приватному секторі на вул.Садовій, 72, що у Святошинському районі Києва. Водночас було врятовано людину.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві близько 2:30 ночі, оперативні підрозділи пожежників та рятувальників КАРСу негайно прибули на місце події. По прибуттю було встановлено, що загорання сталося на другому поверсі приватного будинку з прибудованою до нього станцією технічного обслуговування. Внаслідок пожежі вогонь перекинувся на перший поверх і 3 припарковані неподалік автомобілі.

Столичні рятувальники демонтували двері та ворота для доступу до осередків пожежі та проливання будівлі. Завдяки злагодженим діям ГУ ДСНС в місті Києві та КАРСу не допущено розповсюдження пожежі на інші будівлі у приватному секторі. О 4:00 пожежу було локалізовано, о 4:35 – ліквідовано.

Під час аварійно-рятувальних робіт було виявлено чоловіка, який був у шоковому стані та, за попередніми оцінками, дістав опіки 2-3 ступеню. Чоловіка було госпіталізовано до лікарні. Для операції від ГУ ДСНС в м.Києві було залучено 18 осіб та 6 одиниць техніки, від «Київської служби порятунку» - 6 рятувальників та 1 одиниця техніки.

Причини загорання встановлюються.

Перейти до спискуВерсiя для друку