КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2021

Кияни виявили велике зацікавлення діяльністю територіальної оборони (ТрО) міста

Кияни виявили велике зацікавлення діяльністю територіальної оборони (ТрО) міста
   Кияни виявили велике зацікавлення діяльністю територіальної оборони (ТрО) міста. Про це свідчать результати вчорашньої акції, організованої до Дня територіальної оборони України Департаментом муніципальної безпеки та 112-ою окремою бригадою ТрО Києва.
   Так, в центрі столиці (біля Київської міської державної адміністрації, навпроти Головпоштамту та біля Стели Незалежності) було розгорнуто три інформаційні намети, де організатори акції провели серед мешканців столиці роз’яснювальну роботу щодо діяльності ТрО: розповіли про особливості служби у 112-ій бригаді, завдання, умови підготовки, навчання та значення для безпеки столиці ТрО міста Києва. Крім цього, всі зацікавлені дізналися про переваги та вимоги до кандидатів у резервісти, їхні права, обов’язки, а також про соціальні гарантії для контрактників.
   Співробітники відділу організації ТрО Департаменту муніципальної безпеки та представники бригади спілкувалися з киянами протягом дня. Загалом було проведено детальні бесіди із понад 350 зацікавленими людьми.
   Подібні акції проводитимуть у вихідні дні і в подальшому.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.