КМДА Київська міська державна адміністрація


15 жовтня 2021

У столиці проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед киян та гостей міста щодо залучення до територіальної оборони (ТрО) Києва

У столиці проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед киян та гостей міста щодо залучення до територіальної оборони (ТрО) Києва
Вдруге у столиці проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед киян та гостей міста щодо залучення до територіальної оборони (ТрО) Києва. Організатори акції — офіцери та резервісти 130-го і 126-го батальйонів 112-ї окремої бригади ТрО Києва, новостворена Рада резервістів бригади та працівники Департаменту муніципальної безпеки.
Під час акції учасники розповіли про діяльність бригади ТрО Києва, її основні завдання, значення для безпеки столиці, а також про особливості служби в підрозділі. Приурочили заходи Дню захисника та захисниці України.
Намети розгорнули на п’ятьох локаціях: біля Національного музею історії України у Другій світовій війні, на Майдані Незалежності, Михайлівській площі, в парку «Відрадний», що в Солом’янському районі столиці та в Національному музеї народної архітектури та побуту України (Пирогів), де було нагороджено подяками від Департаменту кращих резервістів бригади.
На кожному з пунктів учасникам інформаційно-роз’яснювальної роботи вдалося поспілкуватися з сотнями киян. Біля «музею війни» проінформували про діяльність тероборони учасників велозабігу та багатьох відвідувачів музею.
Попитом користувалася інформаційна продукція: в деяких пунктах її розібрали ще до завершення акції.
Подібні заходи в Києві співробітники Департаменту та військовослужбовці проводитимуть і в подальшому у вихідні дні та на великі національні свята.
Нагадаємо, перша така акція відбулася 3 жовтня і була присвячена Дню територіальної оборони України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.