КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2021

КП «Муніципальна охорона» розповіли про добові чергування в період із 11 по 17 жовтня 2021 року

КП «Муніципальна охорона» розповіли про добові чергування в період із 11 по 17 жовтня 2021 року
У період із 11 по 17 жовтня 2021 року співробітники КП «Муніципальна охорона» щодоби забезпечували послуги охорони об’єктів комунальної та інших форм власності.
На добовому чергуванні у середньому перебувало 90 працівників:
• патрулювання по місту: від 34 до 35 охоронців;
• охорона медичних закладів: від 24 до 28 охоронців;
• зелені зони (парки та сквери) – від 25 до 30 охоронців.
На об’єктах охорони виявлено:
• людей у стані алкогольного сп’яніння – 2 (на території парку «Партизанська слава»; проведено профілактичні бесіди);
• людей з ознаками наркотичного сп’яніння – 2 (проведено профілактичні бесіди);
• з підозрою на здійснення правопорушення – 5 (на території парків «Перемога», «Троєщина», «Партизанська слава», а також на території Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги; проведено профілактичні бесіди, повідомлено працівників ГУ Національної поліції в Києві).
Про деякі події в деталях:
- наприкінці тижня автомобільний патруль «муніципалів» помітив авто, що рухалося нічною дорогою хаотично, наражаючи на небезпеку інших учасників руху та було без однієї покришки. Співробітники «Муніципальної охорони» повідомили про це поліцію та почали переслідування автомобіля. В результаті машину вдалося спинити, а щодо водія, то результат тесту на алкогольне сп’яніння показав 10-разове перевищення встановлених норм.
- триває виставка «Долі Героїв» про героїв-захисників України, організована в Музеї-квартирі Павла Тичини за сприяння, зокрема, КП «Муніципальна охорона». Серед експонатів – особисті речі, бойові прапори, нагороди та шеврони учасників російсько-української війни. Інтерактивна складова виставки дозволяє дізнатися особисті історії бійців, котрі повернулися з війни до мирного життя.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.