КМДА Київська міська державна адміністрація


15 листопада 2021

КП «Муніципальна охорона» розповіли про добові чергування в період із 8 по 14 вересня 2021 року

КП «Муніципальна охорона» розповіли про добові чергування в період із 8 по 14 вересня 2021 року
У період із 8 по 14 листопада 2021 року співробітники КП «Муніципальна охорона» щодоби забезпечували послуги охорони об’єктів комунальної та інших форм власності.
На добовому чергуванні у середньому перебувало 97 працівників:
• патрулювання по місту: від 36 до 38 охоронців;
• охорона медичних закладів: від 26 до 30 охоронців;
• зелені зони (парки та сквери) – від 27 до 31 охоронця.
На об’єктах охорони виявлено:
• людей у стані алкогольного сп’яніння – 3 (проведено профілактичні бесіди);
• людей у стані наркотичного сп’яніння – 1 (проведено профілактичну бесіду);
• з підозрою на здійснення правопорушення – 6 (проведено профілактичні бесіди, повідомлено працівників ГУ Національної поліції в Києві);
• загашено багать у непризначених місцях – 2.
Про деякі події в деталях:
11 листопада майже опівночі наряд муніципалів виявив в парку Партизанської слави двох жінок з чорними пакунками, в яких знаходились зелені насадження. Під час спілкування з громадянками виявилось, що вони викопали насадження з клумб, розташованих у парковій зоні. На місце події патрульні викликали поліцію.
13 листопада представники “Муніципальної охорони” та ГО “Муніципальна варта” вкотре захистили місцевих мешканців Микільської Слобідки, що на лівому березі Дніпра, зокрема, попередили можливі сутички між представниками забудовника та місцевими мешканцями, й не дозволили на набережній паркової зони та на спортивному майданчику незаконну забудову.
Співробітники “Муніципальної охорони” постійно працюють у складі комісій з перевірки сертифікатів вакцинування спільно з поліцією. Крім того, кількість зведених комісій з контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених на території міста Києва, збільшено з однієї до чотирьох на один район. З 12 листопада перевіряти дотримання суб'єктами господарювання вимог функціонування у «червоній» зоні карантину буде сорок груп.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.