Головна  →  Новини  →  19 листопада 2021

Рятувальники "Київської служби порятунку" виконали роботи зі звільнення тіл загиблих на території заводу "ЕМКО"

Рятувальники "Київської служби порятунку" виконали роботи зі звільнення тіл загиблих на території заводу "ЕМКО"

Сьогодні на заводі «ЕМКО», що на вулиці Олекси Тихого, 99, сталася жахлива трагедія: внаслідок порушення правил техніки безпеки під час виконання монтажних робіт на двох працівників підприємства впав кількатонний верстат. Обоє загинули на місці.
На місце надзвичайної ситуації прибули оперативні підрозділи КАРС «Київська служба порятунку», ГУ ДСНС в м.Києві та представники поліції. По завершенню слідчо-оперативних заходів рятувальники виконали роботи зі звільнення тіл загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів. Щілина між підлогою та верстатом не перевищувала 5 см, тож робота тривала майже годину. Усього в ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було задіяно 2 одиниці техніки та дев’ять осіб особового складу, а саме 5 рятувальникіа КАРС і 4 ГУ ДСНС в м.Києві.
Департамент муніципальної безпеки та Комунальна аварійно-рятувальна служба закликають людей, які працюють на виробництвах, неухильно дотримуватися правил техніки безпеки, не ризикувати життям та здоров’ям, аби таких трагедій не траплялося.
За фактом події провадиться службове розслідування.
Висловлюємо співчуття родичам та друзям загиблих.
Перейти до спискуВерсiя для друку