КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2021

Столичні рятувальники ліквідували ще одну пожежу в Шевченківському районі столиці

Столичні рятувальники ліквідували ще одну пожежу в Шевченківському районі столиці


Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з ГУ ДСНС в місті Києві ліквідували пожежу в адміністративній будівлі на вул. Нагірній, 22, що в Шевченківському районі столиці.

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві 22 листопада, близько 12.39. Підрозділи пожежників та рятувальників КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події.
Після прибуття було встановлено, що пожежа виникла на 4 поверсі 5-поверхової адміністративної будівлі, на площі 50 кв.м. Сильне задимлення спостерігалося на 4-му та 5-му поверхах. Рятувальники оперативно приступили до гасіння пожежі. На безпечну відстань було евакуйовано 14 людей.
Рятувальники КАРС допомогли вогнеборцям у виконанні робіт з розвідки та деблокуванні дверей на 5-му та технічному поверхах.
О 13:36 пожежу було локалізовано.
О 13:42 – ліквідовано.
Для ліквідації НС було задіяно 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 38 чоловік особового складу ГУ ДСНС в місті Києві та 6 чоловік особового складу й 1 одиниця техніки КАРС “Київська служба порятунку”.
Причини загоряння встановлюватиме слідство.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.