КМДА Київська міська державна адміністрація


6 січня 2022

Рятувальники «Київської служби порятунку» допомогли поліції врятувати жінку від домашнього насильства

Рятувальники «Київської служби порятунку» допомогли поліції врятувати жінку від домашнього насильства
  Рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” спільно з представниками Національної поліції врятували жінку від співмешканця, який чинив домашнє насильство.
   Виклик до оперативного чергового Служби надійшов від Поліції Києва вчора о 21:15, йшлося про надання допомоги з деблокування дверей у квартирі багатоповерхового будинку на провулку Межовому, в Подільському районі столиці. На місце виклику оперативно виїхали рятувальники «Київської служби порятунку».
   Як вдалося з’ясувати, чоловік у квартирі вчиняв домашнє насильство над своєю співмешканкою, якій, на щастя, вдалося зачинитися у ванній та телефоном повідомити про це свою матір, а та своєю чергою викликала поліцію.
   Співробітники Поліції Києва, прибувши на місце події, не змогли потрапити до квартири, тож звернулися до «Київської служби порятунку». Рятувальники Служби деблокували вхідні двері за допомогою спецтехніки. Це дозволило поліції затримати кривдника та зберегти здоров’я та життя постраждалої.
   З'ясувалося також, що співмешканець жінки має наркотичну залежність і раніше притягувався до кримінальної відповідальності.
   Усього для деблокування було залучено 4 рятувальників та 1 одиницю техніки.
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.