КМДА Київська міська державна адміністрація


8 червня 2022

Рятувальники "Київської служби порятунку" відпрацювали 4 виїзди, пов’язані з деблокуванням дверей та порятунком людей

Рятувальники "Київської служби порятунку" відпрацювали 4 виїзди, пов’язані з деблокуванням дверей та порятунком людей
 
Другий аварійно-рятувальний взвод КАРС “Київська служба порятунку" протягом доби (з 9:00 год 7 червня по 9:00 год 8 червня 2022 року) відпрацював 4 виїзди, пов’язаних із деблокуванням дверей та порятунком людей.
А саме:
- 7 червня, о 14:05 год рятувальники виїхали на виклик на вулицю Вишняківську, що в Дарницькому районі столиці, для деблокування дверей квартири на прохання родичів жінки, яка не виходила на зв'язок. Рятувальники відкрили двері та передали жінку, яка нездужала, родичам;
- 8 червня, о 00:40 год відбувся виїзд на вулицю Алматинську, в Дніпровському районі. Про допомогу з деблокування дверей, у зв’язку з хуліганськими діями мешканців квартири, попросили працівники Поліції Києва.
Застосувавши спецобладнання, двері було деблоковано та надано доступ до квартири;
- 8 червня, о 04:00 год, на вулиці Оноре де Бальзака, що в Дніпровському районі міста, допомоги потребували лікарі швидкої допомоги, які були заблоковані в ліфті з хворим. Рятувальники оперативно прибули на місце виклику і розблокували ліфт;
- 8 червня, о 7:11 год, надійшов виклик від доньки літнього батька, який впав у ванній та не міг самостійно піднятись. Рятувальники оперативно виїхали на бульвар Ромена Роллана, оглянули чоловіка та допомогли йому вибратись із ванни й дістатись до кімнати.
   На щастя, прикрих та сумних викликів за добу не відбулося.
   Бережіть себе!
 
 
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.