Головна  →  Новини  →  25 липня 2022

Рятувальники “Київської служби порятунку" протягом доби відпрацювали 2 виїзди, пов’язаних із порятунком людей

Рятувальники “Київської служби порятунку" протягом доби відпрацювали 2 виїзди, пов’язаних із порятунком людей
 
   Перший аварійно-рятувальний взвод КАРС “Київська служба порятунку" протягом доби (з 9:00 год 24 липня по 9:00 год 25 липня 2022 року) відпрацював 2 виїзди, пов’язаних із порятунком людей.
А саме:
  • 24 липня, о 18:08 год рятувальники виїхали на проспект Малиновського, що в Оболонському районі столиці, де на дереві на висоті близько 8 метрів перебувала людина і потребувала допомоги. Після прибуття було встановлено, що чоловік, ймовірно перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, заліз на стовбур дерева та не зміг самостійно злізти. За допомогою драбини рятувальники зняли чоловіка з дерева й передали його працівникам швидкої допомоги та Поліції Києва.
  • 25 липня, о 06:46 год до оперативного чергового Служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Садовій (Осокорки), що в Дарницькому районі, у погріб впала людина похилого віку із вадами зору та вибратися з нього самостійно не може. Рятувальники оперативно виїхали на місце події та за допомогою рятувального спорядження дістали жінку на поверхню. Потерпіла медичної допомоги не потребувала.
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку