КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2022

Рятувальники «Київської служби порятунку» ліквідовують наслідки негоди в столиці

Рятувальники «Київської служби порятунку» ліквідовують наслідки негоди в столиці
 
   Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» ліквідовують наслідки негоди, спричинені сильними поривами вітру в столиці. Сильні вітри прогнозують і сьогодні, 19 вересня, тож просимо всіх бути обачливими, а водіїв - не паркувати своїх автомобілів біля дерев та висотних конструкцій.
Так, ввечері 18 вересня рятувальники Служби здійснили три виїзди, пов'язаних із наданням допомоги в прибиранні повалених дерев. А саме:
- о 18:42 год виїхали на вулицю Кустанайську, що в Голосіївському районі столиці, де дерево впало на автомобіль та проїзджу частину дороги. Рятувальники розчислити проїзд та огородили місце події;
- о 21:59 год відбувся виїзд на провулок Бондарський, що в Подільському районі міста Києва, де за допомогою спецтехніки прибрали повалене дерево;
- о 22:07 год виїхали на вулицю Глибочицьку, що в Шевченківському районі, також звільнили автівку від поваленого дерева.
Сьогодні, о 9:28 год, рятувальники знову виїхали на вулицю Кустанайську, що в Голосіївському районі, для прибирання поваленого дерева з автівки.
   Нагадуємо, при падінні дерев чи гілок, травмуванні людей слід інформувати екстрені служби: 101 або 103.
   Телефон КАРС "Київська служба порятунку": 044-430-37-13.
 
 
 
 
 
 
 
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.