Головна  →  Новини  →  30 грудня 2022

Директор Департаменту муніципальної безпеки підбив підсумки роботи Департаменту та підпорядкованих комунальних підприємств

Директор Департаменту муніципальної безпеки підбив підсумки роботи Департаменту та підпорядкованих комунальних підприємств
 
   "Підсумовуємо один із найскладніших та найтяжчих років у житті нашого міста, цілої країни. Війна ускладнила все: умови життя людей, умови праці державних службовців, співробітників комунальних підприємств. Але ми вистояли у найтяжчий період для нашої столиці, коли місто постійно піддавалося атакам російської агресії у лютому-березні. Працювали з особливою відповідальністю, безперервно. Щодоби виходили на службу, щодня виконували завдання, долали наслідки надзвичайних ситуацій і попереджували їх, патрулювали місто, виїжджали на виклики й надавали допомогу. Тож завершуємо 2022 рік, попри все, з помітними результатами", – сказав Роман Ткачук.
   За відповідальну роботу та самовідданість Роман Ткачук вручив Почесні грамоти та Подяки Київського міського голови рятувальникам КАРС «Київська служба порятунку», співробітникам КО «Муніципальна охорона» та працівникам Департаменту.
   «Рішуче прямуємо у 2023-й. Попереду багато роботи, і наше завдання – запобігати та реагувати на всі надзвичайні ситуації для захисту мешканців і майна нашого міста», – наголосив Роман Ткачук.
   Докладно за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/.../tsogo_roku_kivska_sluzhba.../
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку