Головна  →  Новини  →  21 лютого 2023

Рятувальники водолазної станції «Київської служби порятунку» закликають неухильно дотримуватись правил безпеки на водоймах через потепління та стан криги

Рятувальники водолазної станції «Київської служби порятунку» закликають неухильно дотримуватись правил безпеки на водоймах через потепління та стан криги
 
   Рятувальники аварійно-рятувальної водолазної станції (КАРС) «Київська служба порятунку» через підвищення температури повітря посилили патрулювання зони відпочинку «Наталка» й закликають громадян не нехтувати правилами безпеки на водоймах. Насамперед бути особливо обережними на кризі, враховуючи потепління, закликають рибалок.
   В останні дні спостерігається підвищення температури повітря, що впливає на стан та міцність криги. Також зафіксовано факти, коли рибалки провалювалися крізь лід. Для запобігання надзвичайних ситуацій і забезпечення безпеки на водоймах рятувальники аварійно-рятувальної водолазної станції (АРВС) КАРС «Київська служба порятунку» посилили патрулювання берегової смуги зони відпочинку «Наталка».
   Рятувальники наголошують, що при температурі вище нуля вихід на кригу та риболовля становлять надзвичайну загрозу для життя та здоров’я громадян. Попри регулярні нагадування про небезпеку виходу на кригу чимало людей, особливо рибалок, ігнорують ці застереження.
   Із міркувань безпеки громадян закликають не тільки утриматися від виходу на лід, а й подбати про те, щоб діти самостійно не виходили на водойми. Важливо пам’ятати, що необачність і неуважність можуть призвести до трагічних наслідків.
   Якщо ви побачили, що людина провалилася під лід, повідомте про це екстрені служби, зателефонувавши на номер 101.
   Докладніше за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/.../ryatuvalniki_vodolazno.../
   На фото: рятувальники водолазної станції КАРС "Київська служба порятунку " під час патрулювання зони відпочинку "Наталка".
 
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку