Головна  →  Новини  →  10 березня 2023

Працівники «Муніципальної охорони» врятували чоловіка, який через необережність впав із Північного мосту в річку й мало не потонув

Працівники «Муніципальної охорони» врятували чоловіка, який через необережність впав із Північного мосту в річку й мало не потонув
Під час здійснення добового чергування Труханового острова у Дніпровському районі надвечір 9 березня охоронники контрольно-пропускного пункту отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він став свідком, як із Північного мосту в річку Дніпро впала людина. Охоронники негайно викликали рятувальників головного управління ДСНС в місті Києві та групу швидкого реагування «Муніципальної охорони», яка працювала неподалік.
 
Прибувши на місце події, члени екіпажу «Муніципальної охорони» помітили людину, яка потребувала допомоги, й за допомогою човна, що був поруч, дісталися до потерпілого.
 
На той час потерпілий майже втратив свідомість і почав тонути, тому один із «муніципалів» негайно відреагував і пірнув у воду, щоб надати допомогу. Завдяки оперативним, професійним та злагодженим діям працівників «Муніципальної охорони» вдалося уникнути трагічного наслідку та зберегти життя людини.
 
Невдовзі на місце події прибули патруль водної поліції та рятувальники, які доставили потерпілого медикам.
 
Матеріал із відео тут: https://kyivcity.gov.ua/.../pratsivniki_munitsipalno.../
Перейти до спискуВерсiя для друку