Головна  →  Новини  →  14 червня 2021

Будьмо уважними до своїх сусідів!

Сьогодні рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» виїхали на деблокування дверей у присутності працівників національної поліції. За кілька хвилин двері було відчинено й на балконі помешкання виявлено 80-літню жінку, яка була притомна, але не могла самотужки підвестися. З’ясувалося, що напередодні пізно ввечері жінка вийшла на балкон і несподівано втратила свідомість, вдарилась обличчям та рукою об гостре підвіконня, про що свідчили закривавлені розсічення на її тілі. Працівники КАРСу надали потерпілій першу медичну допомогу й негайно викликали бригаду швидкої медичної допомоги.
Син жінки проживає за кордоном, тому наразі вона перебуває на опікуванні соцслужби. Саме соціальна працівниця й викликала рятувальників, оскільки дублікатів ключів ні в сусідів, ні в неї не було.
Департамент муніципальної безпеки вкотре звертається до киян із проханням бути уважними до своїх сусідів, по змозі провідувати самотніх та людей похилого віку, надто в цей літній період, коли їхні близькі та родичі часто відправляються у відпустки.
Перейти до спискуВерсiя для друку