КМДА Київська міська державна адміністрація


30 червня 2021

Для дотримання громадського порядку в Центрі вакцинації проти COVID-19 у МВЦ залучені працівники КП «Муніципальна охорона»

Для дотримання громадського порядку в Центрі вакцинації проти COVID-19, створеного на базі Міжнародного виставкового центру, залучено працівників КП «Муніципальна охорона». Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

За його словами, Центр вакцинації працюватиме до 4 липня щодня, тож Департамент муніципальної безпеки КМДА залучив працівників «Муніципальної охорони» для дотримання громадського порядку та недопущення порушень правил поведінки.

«Щодня на патрулювання виходитимуть від чотирьох до десяти працівників «Муніципальної охорони», залежно від кількості охочих вакцинуватися», – уточнив Роман Ткачук.

Детальніше - за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/news/dlya_dotrimannya_gromadskogo_poryadku_v_tsentri_vaktsinatsi_proti_COVID-19_u_mvts_zalucheni_pratsivniki_kp_munitsipalna_okhorona/?fbclid=IwAR1yhAXfokcG04znFObLoRdpBD_pqQOEmWC1aHfWqpbGzDLUhMvhv3g-ugo

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.