КМДА Київська міська державна адміністрація


4 серпня 2021

Столичні рятувальники ліквідували наслідки пожежі в недіючій складській будівлі на вулиці Куренівській

Столичні рятувальники ліквідували наслідки пожежі в недіючій складській будівлі на вулиці Куренівській

Рятувальники ГУ ДСНС в м. Києві та КАРС "Київська служба порятунку" ліквідовували пожежу в 1-поверховій недіючій складській будівлі, розміром 45х12 м, що по вул. Куренівській, 21, в Оболонському районі столиці.

За інформацією ГУ ДСНС України у м. Києві, повідомлення про загорання надійшло о 12:43. Вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі. За лічені хвилини до пожежників приєдналися рятувальники КАРСу. О 14:23 займання на площі 1200 кв.м вдалося локалізувати, наразі триває ліквідація пожежі.

Рятувальники зазначали, що гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю поблизу протипожежного водопостачання. Найближчий пожежний гідрант знаходився на відстані 400 м від місця пожежі, через що витрачався час рятувальників на прокладання магістральних ліній та пошуку альтернативних вододжерел. Крім того, здійснювався постійний підвіз води.

Для гасіння пожежі було залучено 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 85 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві та 16 рятувальників "Київської служби порятунку".

Роботи з ліквідації наслідків пожежі в недіючій складській будівлі було завершено близько 17.00. Задіяні підрозділи КАРС "Київська служба порятунку" повернулися в розташування.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.