Головна  →  Новини  →  3 грудня 2021

Рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” спільно з Поліцією Києва та медиками швидкої допомоги врятували дівчину, яка намагалася покінчити життя самогубством.

Рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” спільно з Поліцією Києва та медиками швидкої допомоги врятували дівчину, яка намагалася покінчити життя самогубством.
Особливий випадок з порятунку життя людини трапився цієї ночі! Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» спільно з Поліцією Києва та медиками швидкої допомоги врятували дівчину, яка намагалася покінчити життя самогубством.
   Виклик до оперативного чергового Служби надійшов від Поліції Києва близько 23:00 2 грудня, йшлося про надання допомоги з деблокування дверей в квартирі багатоповерхового будинку, що в Солом'янському районі столиці.
   На місце виклику оперативно виїхали рятувальники «Київська служба порятунку»
   По прибуттю було встановлено, що дівчина вирішила вкоротити собі життя, про що попередньо повідомила знайомих у месенджері. Схвильований друг швидко зателефонував на спецлінію «102».
   Співробітники Поліції Києва, негайно прибувши на місце події, не змогли потрапити до квартири, тож звернулися по допомогу до «Київська служба порятунку».
   Рятувальники Служби деблокували вхідні двері за допомогою спецтехніки та передали дівчину працівникам швидкої медичної допомоги. Її життя вдалося врятувати.
   Департамент муніципальної безпеки КМДА спільно з «Київська служба порятунку» закликає жителів столиці бути уважними до своїх знайомих та близьких, вчасно реагувати на прохання про допомогу, аби запобігти нещасним випадкам.
   Будьмо відповідальні! Бережімо себе і тих, хто поруч!
Перейти до спискуВерсiя для друку