Головна  →  Новини  →  26 червня 2022

Рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" допомагають ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовувати наслідки обстрілу міста в Шевченківському районі столиці

Рятувальники КАРС "Київська служба порятунку" допомагають ГУ ДСНС в місті Києві ліквідовувати наслідки обстрілу міста в  Шевченківському районі столиці
 
   Виклик надійшов до ГУ ДСНС в місті Києві 26 червня о 06:29 год. Підрозділи пожежно-рятувальної служби та «Київської служби порятунку» оперативно виїхали на місце події.
   За інформацією ГУ ДСНС у місті Києві, після прибуття на місце події було встановлено, що внаслідок ворожого обстрілу, сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку на загальній площі близько 300 кв.м., пошкоджено будівельні конструкції з 1-го по 7-ий поверхи та часткове зруйновано - 7, 8 та 9 поверхи.
   Рятувальники Служби порятунку допомогають вогнеборцям, зокрема, у деблокуванні дверей квартир та пошуку й евакуації людей.
   Також на місці події працюють Загони швидкого реагування Червоного Хреста України.
   Ліквідація наслідків НС триває.
   Для ліквідації НС задіяно 19 одиниць основної та пожежно-рятувальної техніки, 67 осіб особового складу ГУ ДСНС в місті Києві та 20 рятувальників і 4 одиниці техніки КАРС «Київська служба порятунку».
 
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку